Órarendek

Órarendek

Különböző képzési és órabeosztású formákra nyújtunk lehetőséget a leendő Hallgatóink számára.

Mind a munkáltatók, mind a Hallgatók nagy elégedettséggel tudnak járni az oktatásainkra, hiszen mint a munkáltatók, mint a hallgatók számára különböző speciális óra beosztásokat tudunk nyújtani.

Sem a munkáltatónak nem kell nélkülöznie a munkaerőt, sem a hallgatónak nem kell szabadságokat kérnie a képzésünk miatt, hiszen Iskolánk alkalmazkodik a hallgatók érdekeihez.

 Órarendek

3 rendszerben működünk:

  • Levelező formában
  • Esti formában
  • Távoktatásban

Illetve van egy 4. formátumunk is azoknak, akik otthon tanulnak leginkább. Ezeknek a hallgatóknak korrepetációs órákat adunk azokból a tantárgyakból, amiket nem tudnak értelmezni, Pedagógus segítsége nélkül.
Nagyon sokrétű az időbeosztásunk, hiszen ma már munka mellett tanulni is, nem egyszerű dolog. Megértjük, hogy a munkáltató nem tudja nélkülözni a munkaerőt és azt is megértjük, hogy a munkavállaló nem tud szabadságot kérni.


Épp ezért jöttünk létre!

Fő célunk a dolgozó emberek olyan fajta segítése, hogy munka mellett is érettségi bizonyítványhoz tudjanak jutni, minél rövidebb idő alatt.

Mind az iskolának, mind a Hallgatóknak az a célja, hogy magasabb beosztású munkahelyekre juttassuk el minden tanulónkat az érettségi bizonyítvány megszerzésével.